Здравейте, пускам нова тема ,защото не открих подобна. На 2-3 месеца ми светва лампата на air baga грешката която дава е side driver airbag (високи стойности), за една година вече 4 пъти изчистват грешката и след 2-3 месеца пак светва , днес пак ми изписа същата грешка, някой може ли да ми каже какво означава това високи стойности и къде да се търси проблема. колата е 156 1.9 2000г
Известие
Collapse
No announcement yet.
Грешка в side driver air bag
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНякъде имаш лоша връзка. Само с чистене на грешките няма да се оправи.alfa romeo 156 1.9 jtd
Comment
-
Да, примерно на самия ербег. Твърде вероятно е и точно там да е проблема. Ако решиш да я чистиш, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди това откачи акумулатора и изчакай 20-30 минути преди да бърникаш. И да не тръгнеш да я мериш с мултицет166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениеДа ,това вече го разбрах че не става , някъде букси има ли за почистване
Обърни внимание и на междинните букси към периферията на системата (всички означения, започващи с "D"). Всички връзки касаещи AB системата са в жълти кабелни форми.
Прави тази манипулация при откачен акумулатор !
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗапочни от буксата на централата (ограденото в червено)
Обърни внимание и на междинните букси към периферията на системата (всички означения, започващи с "D"). Всички връзки касаещи AB системата са в жълти кабелни форми.
Прави тази манипулация при откачен акумулатор !
alfa romeo 156 1.9 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениецентралата в двигателният отсек ли е ? или някаде зад таблото, че не ми е много ясно от схематаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПод централната конзола, пред скоростния лост. Като свалиш гетинаксовите кори странично на тунела и се вижда.alfa romeo 156 1.9 jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от cuiceka Покажи съобщениекато откача буксата на централата с какво мога да я почистя? после няма ли да запише грешка въпреки , че е откачен акумулатора ?
Няма да запише грешка.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеСъс спрей за контакти.
Няма да запише грешка.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment